Login
Not registered? Sign up now

Material Planner

Other details
Match criteria
company
 • Lamers HTS
location
 • Nijmegen
region
 • Gelderland
job type
 • Supply Chain
Continuous Recruitment

Wat ga je doen?

Als Material Planner zorg jij ervoor dat de materialen On Time In Full beschikbaar zijn voor een afgesproken productieschema, binnen het gestelde tijdsbestek en tegen minimale kosten. Dit doe je door het tijdig aanmaken en vrijgeven van inkooporders en door het tijdig en consequent opvolgen van beloofde leverdata en hoeveelheden. Bij escalaties zorg je voor een correcte en tijdige communicatie met interne stakeholders.
Wanneer er zich productwijzigingen voordoen, maak je een analyse van de materiaalvereisten en de impact op de leveringsschema’s. Ook presenteer en adviseer je de late onderdelen.

Tot je werkzaamheden behoren:

 • Analyseren van de MRP-output vanuit het oogpunt van vraag naar- en aanbod van materialen;
 • Optimaal gebruik maken van de afgesproken capaciteit bij leveranciers om aan de materiaalbeschikbaarheid te kunnen voldoen;
 • Analyseren van leverbetrouwbaarheid van leveranciers en dit vastleggen en rapporteren aan de tactische inkopers;
 • Onderhouden van parameters voor materiaalplanning in het ERP-systeem;
 • Voorraadbeheer in overeenstemming met vastgestelde processen en doelstellingen;
 • Communiceren en rapporteren van KPI’s.

Waar kom je te werken?

Bij Lamers High Tech Systems zijn we de leidende speler op het gebied van transport-, beheer- en distributiesystemen voor hoog zuivere gassen en vloeistoffen. We hebben alles in huis van engineering, constructie, productie én kwalificatie van onze installaties, modules en machineonderdelen. Inmiddels hebben we sterke positie in de Europese hightechindustrie en zijn we voorkeursleverancier geworden van hightech OEM’s. Naast de semiconductormarkt bedienen we ook andere markten waaronder de chemie, farmacie, lucht- en ruimtevaart.

Je komt te werken in een organisatie waar hard gewerkt wordt en een informele sfeer heerst. Ontwikkeling wordt gestimuleerd en er is veel ruimte voor initiatief.

Herken jij je hierin?

Als Material Planner heb je te maken met verschillende belangen en tijdsdruk. Zodoende ben je resultaatgericht, pak je de verantwoordelijkheid over je werk en heb je een proactieve, professionele houding. Hier bij Lamers hechten we waarde aan samen ontwikkelen, daarom ben je ontwikkelingsgericht en kan je goed samenwerken. Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief sterk bent.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-/wo opleiding richting (technische)bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, logistiek & economie of supply chain;
 • Een mbo-4 opleiding aangevuld met minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring binnen een industriële/productie omgeving;
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Heb je nog geen ervaring, maar denk je met jouw kwaliteiten en competenties, de rol eigen te kunnen maken? Schroom dan niet om te reageren!

Wat bieden we?

Lamers kent een gedreven, informele cultuur, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo investeren we in trainingen en hechten we veel waarde aan ‘coaching on the job’.

Als Material Planner ontvang je een salaris tussen de €2.800,- en €3.800,- bruto per maand, afhankelijk van kennis & ervaring. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 adv dagen op basis van fulltime.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via de onderstaande sollicitatieknop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze recruiter Tim Buijs. Dit kan via 06 - 39 59 27 44 of tim.buijs@lamershts.com.

* Wij hebben een eigen recruiter in dienst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde cv's worden door onze recruiter behandeld als directe sollicitaties.

location

Nijmegen

publication date

17.06.2024

contact person

Buijs

Anouk Oosterhof
Anouk Oosterhof
job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Aalberts advanced mechatronics uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.