Login
Not registered? Sign up now

Teamleider IT-operations

Other details
Match criteria
company
 • Lamers HTS
location
 • Nijmegen
job type
 • ICT
Continuous Recruitment

Wat ga je doen?

Als Teamleider IT-operations geef je leiding aan het IT-team (3 FTE) en rapporteer je aan de Group IT-manager van Aalberts Advanced Mechatronics. Je bent samen met jouw team dé expert op het gebied IT-gerelateerde zaken en zorgt bij elk probleem voor een passende oplossing. Je draagt zorg voor de operationele processen, documentatie en bewaakt de kwaliteit van de IT-dienstverlening en uitvoering van de IT-roadmap. Ook houd je je bezig met verbeteringen op het gebied van IT en neem je deel aan diverse IT gerelateerde projecten. Het gaat om een allround functie waarin je zowel zelfstandig als met je team veel verantwoordelijkheid hebt.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Aansturen van de IT afdeling , bestaande uit drie medewerkers;
 • Beheer van een aantal applicaties en systeeminfrastructuur die binnen Lamers gebruikt worden;
 • Het team assisteren bij de dagelijkse ad-hoc IT-aangelegenheden;
 • Leverancier contact en SLA bewaking;
 • Het initiëren van projecten die de Lamers IT afdeling professionaliseren;
 • Samen met de Group IT Manager ontwikkelen en implementeren van IT-strategieën en -systemen die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

Waar kom je te werken?

Bij Lamers High Tech Systems zijn we de leidende speler op het gebied van transport-, beheer- en distributiesystemen voor hoog zuivere gassen en vloeistoffen. We hebben alles in huis van engineering, constructie, productie én kwalificatie van onze installaties, modules en machineonderdelen. Inmiddels hebben we sterke positie in de Europese hightechindustrie en zijn we voorkeursleverancier geworden van hightech OEM’s. Naast de semiconductormarkt bedienen we ook andere markten waaronder de chemie, farmacie, lucht- en ruimtevaart.

Je komt te werken in een organisatie waar hard gewerkt wordt en een informele sfeer heerst. De afdeling IT bestaat uit 3 medewerkers.

Herken jij je hierin?

We zijn op zoek naar iemand die proactief verbeteringen signaleert en implementeert. Je bent sociaal ingesteld en kan anderen enthousiasmeren over IT gerelateerde zaken.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van ICT of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring binnen een industriële (productie) organisatie is een pré,
 • Kennis van en ervaring met; Windows infrastructuur omgevingen, Azure, Microsoft365, IT/OT netwerken, IT security & ICT-processen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat bieden we?

Lamers kent een gedreven, informele cultuur, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo investeren we in trainingen en hechten we veel waarde aan ‘coaching on the job’.

Als Teamleider IT-operations ontvang je een marktconform salaris en heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 adv dagen op basis van fulltime.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via de onderstaande sollicitatieknop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze recruiter Tim Buijs. Dit kan via 06 - 39 59 27 44 of tim.buijs@lamershts.com.

* Wij hebben een eigen recruiter in dienst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde cv's worden door onze recruiter behandeld als directe sollicitaties.

location

Nijmegen

publication date

17.06.2024

contact person

Buijs

Chrissy Sarton
job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Aalberts advanced mechatronics uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.